Veel gestelde vragen

 

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Helaas, het is niet mogelijk om uw bestelling op te halen.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestellingen worden bijna altijd bezorgd door onze partner DHL. Zij garanderen ons een correcte en tijdige bezorging van de goederen.

Wordt mijn bestelling in één keer geleverd ook al zijn er meerdere producten besteld?

Mits alle items voorradig zijn, worden de items binnen één bestelling in één keer geleverd. Het kan mogelijk zijn dat voor diverse bestellingen, verschillende leveringen mogelijk zijn.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Binnen Nederland is het mogelijk om met iDEAL en CreditCard te betalen. Voor Belgische klanten is het mogelijk om met MisterCash en via CreditCard te betalen. U kan ook per direct op rekening kopen, wij sturen u dan de factuur, die u dan binnen de 30 dagen dient te betalen.

Hoe lang duurt de verwerking van mijn betaling?

In de meeste gevallen wordt uw betaling direct verwerkt.

Hoe lang duurt de levering?

De levertijd bij Riwear is 5 werkdagen, je bestelling wordt geleverd op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. 

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn goederen retourneer?

Als de goederen aan de retour voorwaarden voldoen, ontvangt u zonder problemen uw geld terug.

Wat is iDeal?

IDEAL is een betaalmethode waarmee  online aankopen snel en veilig kunnen afgerekend kunnen worden in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel. 

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Wat is Mister Cash?

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij kredietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Mister Cash is beschikbaar voor Belgische klanten. Voor onze Nederlandse klanten adviseren wij betaling met creditcard of iDeal.

Wat is transferdruk?

Transferdruk is een druktechniek die speciaal geschikt is voor flexibele materialen, denk hierbij aan bijvoorbeeld caps en tassen. 
Ook bij kleine oplage's kunnen we kiezen voor transferdruk. Bij transferdruk wordt het logo, ontwerp, of afbeelding op een speciaal transferpapier geprint. 
De keuze van het papier hangt af van de ondergrond en kleurstelling. De transfer wordt met een warmtepers op het product gedrukt.

Hoe werkt borduren?

Er zijn producten die het mooist tot hun recht komen met een borduursel, denk hierbij aan caps en polo's. 
Artikelen gemaakt van fleece (truien, mutsen en shawls) worden uitsluitend geborduurd.
(Sinds kort beschikken we over nieuwe borduurmachines. Hierdoor kunnen als één van de weinigen in 
Nederland borduren tot 42 cm breed! Onze ZSK borduurmachines kunnen uw logo's borduren met 15 kleuren. ) Is dit bij ons van toepassing??