Over Riwear

Het team van Riwear werkt met passie en energie aan het onderscheidend vermogen van uw bedrijf. Wij maken ons sterk voor moderne, passende bedrijfskleding met een twist en een goede service.

Bedrijfskleding vormt het verlengstuk van uw identiteit als onderneming. Slecht zittende bedrijfskleding of kleding van slechte kwaliteit heeft invloed op de uitstraling van uw personeel, ook op uw klanten.

Bij Riwear werken we dan ook altijd volgens het principe: Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Maar, bij Riwear zijn we niet alleen gespecialiseerd in bedrijfskleding, ook bieden wij u een ruim assortiment schoonmaakmiddelen.

Het doel van Riwear is om alle facetten van het schoonmaken binnen organisaties makkelijker te maken. Zo willen we ervoor zorgen dat uw oriëntatie, bestelproces en gebruik van schoonmaakproducten vlekkeloos  verloopt.

Daarom bieden we u niet alleen kwalitatief hoogwaardige schoonmaakproducten, maar ook een uitgebreid en deskundig advies wanneer u dat wenst. U ontvangt dit advies van onze specialisten, die met jarenlange ervaring en branche gerelateerde kennis precies weten wat de beste oplossing is. Bovendien kunt u voor al uw vragen terecht bij onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00-17.00 uur.