Horeca kleding koop je bij riwear bedrijfskleding
Bouw kleding koop je bij riwear bedrijfskleding
werkschoenen koop je bij riwear bedrijfskleding
pbm koop je bij riwear bedrijfskleding

Welkom bij Riwear bedrijfskleding en schoonmaakmiddelen.

 

Op zoek naar verschillende soorten bedrijfskleding en schoonmaakmiddelen van de beste kwaliteit in de omgeving van Rotterdam? Dan zit u bij Riwear goed!  dit komt door onze persoonlijke en professionele aanpak in combinatie met ons ruime assortiment. Met uw wensen als uitgangspunt bieden wij altijd de juiste oplossing. Onze oplossingen zijn veilig en altijd conform de laatste wet- en regelgeving. Maar wij doen meer.We willen graag meer voor onze klant doen en daarom verwerken wij uw huisstijl in de kleding door middel van uw logo, embleem en/of uw (bedrijfs)kleuren. Uw medewerkers vormen zo het visitekaartje voor uw bedrijf. Binnenkort kunt in onze webshop zelf uw artikelen personaliseren. Uw bedrukking full color uitvoeren op welk artikel u ook wilt. Zoals u hieronder kunt zien voeren wij diversen merken. Staat uw merk er niet bij ? Bel ons op 0180-850076.

Wij hebben bedrijfskleding van onder andere de merken Clique, Santino en New wave. Ook voor alle soorten schoonmaakmiddelen kunt u bij Riwear terecht. Met merken zoals, Glorix, Cif, Robijn, Omo, Sunil, TASKI, Clax en nog veel meer, hebben wij een groot assortiment aan schoonmaakproducten van stofzuigers tot vaatwastabletten.

Een greep van onze leveranciers waarmee wij een hoge kwaliteit bedrijfskleding en schoonmaakmiddelen kunnen leveren. Deze leveranciers zijn zorgvuldig gekozen waarbij niet alleen de kwaliteit van een product gewoon goed moet zijn , ook moeten de leveringen voldoen aan onze eisen.

 

Bedrukken of borduren.

Op onze site staat een uitgebreid assortiment van al onze producten (bedrijfskleding en schoonmaakproducten). Tevens zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van kleding. Hoogwaardige kleding met scherpe bedrukking. Zo heeft uw bedrijf een goede uitstraling tegenover uw klanten. Naast bedrukken doen wij ook borduren, voor een luxe en professionele uitstraling. Mogelijkheden genoeg bij Riwear specialist in bedrijfskleding en schoonmaakproducten voor een scherpe prijs!

 

Wasservice.

Voor al uw was en strijkgoed, stomerij en chemisch reinigen is uw bedrijf welkom bij ons. Speciaal voor de bedrijven die een oplossing zoeken voor hun was verzorging. Wanneer u vragen heeft over de prijzen of service neem dan contact op met ons. Speciaal om de was en strijk lasten van uw bedrijf te verlossen hebben wij een was service. Kijk naar ons totaalpakket voor een goede toegankelijke prijs met een goede service. 
 

Nieuwsgierig geworden ? Neem dan nu contact op via onze contact pagina of bel ons 0180-850076.

Riwear bedrijfskleding en schoonmaakmiddelen.
Deventerseweg 7.
2994 LE Barendrecht.
0180-850076.

KvK nr. 72373695 BTWnr. NL 859088765B01

terug

Vernieuwing website

Beste klant ,

Onze website is toe aan vernieuwing. Hier zijn we dan ook druk mee bezig. Het assortiment word flink uitgebreid en we krijgen een product configurator. Hiermee kunt u uw product personaliseren doormiddel van een bedrukking of een borduring. Als u voor het borduren of bedrukken kiest zult u ook een bulk optie krijgen met aantallen en verschillende maten. Dit is vooral handig als u meerdere artikelen wilt bestellen met dezelfde opdruk of borduring. Daarnaast gaan wij alle producten van onze leveranciers in de webshop implementeren. Met handige filters kunt u nog makkelijker naar het desgewenste product navigeren. Goed heel veel vernieuwing in onze shop en kom vooral terug om de voortgang te zien om onze nieuwe producten te zien.

 

Groeten van het Riwear team.


geschreven door Riwear Bedrijfskleding en Schoonmaakmiddelen - 10-11-2018 12:52

laatst geupdate op : 24-09-2023 08:33

tags : Website