zoek
 

Classic Sweat Jacket

Classic Sweat Jacket
Merk: Fruit of the Loom
Prijs: € 13,30

Classic Zip Neck Sweat

Classic Zip Neck Sweat
Merk: Fruit of the Loom
Prijs: € 11,78

ID.004 - Zip Neck Sweat

ID.004 - Zip Neck Sweat
Merk: B&C
Prijs: € 14,72

Premium Sweat Jacket

Premium Sweat Jacket
Merk: Fruit of the Loom
Prijs: € 18,65

Premium Zip-Neck Sweat

Premium Zip-Neck Sweat
Merk: Fruit of the Loom
Prijs: € 14,75

SANTINO Zipsweater Alex

SANTINO Zipsweater Alex
Merk: SANTINO®
Prijs: € 21,92

Scott

Scott
Merk: Sol's
Prijs: € 21,07
powered by myShop.com

Bedrijfskleding.

 

Bedrijfskleding / werkkleding

Riwear levert al een gedurende tijd professionele bedrijfskleding voor diverse toepassingen en beroepen. Wij hebben werkkleding in het assortiment voor bijna elk soort beroep, van chef-kok in een toprestaurant tot aan beveiligingskleding voor een raffinaderij. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw artikelen raden wij de volgende pagina's aan : BedrijfsKleding , Werkschoenen , Borduren , Bedrukken , of wassen.

Bestelt u bij Riwear, dan heeft u nog een voordeel ,u kunt dit professioneel laten bedrukken. Dit betekent veel minder stress voor u om hiervoor een ander bedrijf te zoeken en het bespaard tevens ook aardig wat geld. Want wij rekenen geen instelkosten zoals de meeste ! Daarnaast hebben wij zeer een scherp geprijsd assortiment waardoor u ook nog eens voordeliger uit bent.

 
               

 
Onze uitgebreide dienstverlening bestaat daarnaast uit het realiseren van gepaste bedrijfskleding. Dat betekent dat wij precies weten waar we rekening mee moet houden en wat de wensen en behoeften zijn van de klant. De klant is ten allen tijde op de hoogte van de stand van zaken en ontvangt altijd het gewenste resultaat.

Bij ons kunt u kleding bedrukken naar eigen wens. Kleding zoals, t-shirts, polo’s, broeken en accessoires als petten en mutsen met uw eigen gekozen tekst, afbeelding of logo(‘s). Dit allemaal voor de laagste prijs en zonder INSTELKOSTEN. Door onze snelle en kwalitatieve service bent u zeker tevreden van uw product.

Neem contact met ons op , bezoek hiervoor deze contact pagina.