• 2 -
  • 3 -
  • 4 -
  • 5 -

Welkom bij Riwear bedrijfskleding en schoonmaakmiddelen.

 

Op zoek naar verschillende soorten bedrijfskleding en schoonmaakmiddelen van de beste kwaliteit in de omgeving van Rotterdam? Dan zit u bij Riwear goed!

Dit komt door onze persoonlijke en professionele aanpak in combinatie met ons ruime assortiment. Met uw wensen als uitgangspunt bieden wij altijd de juiste oplossing. Onze oplossingen zijn veilig en altijd conform de laatste wet- en regelgeving. Maar wij doen meer.


We willen graag meer voor onze klant doen en daarom verwerken wij uw huisstijl in de kleding door middel van uw logo, embleem en/of uw (bedrijfs)kleuren. Uw medewerkers vormen zo het visitekaartje voor uw bedrijf.
 

Diversen merken.

 
 ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,

 ,   ,  ,  , 

 ,  ,  ,  , 

 
Wij hebben bedrijfskleding van onder andere de merken Clique, Santino en New wave. Ook voor alle soorten schoonmaakmiddelen kunt u bij Riwear terecht. Met merken zoals, Glorix, Cif, Robijn, Omo, Sunil, TASKI, Clax en nog veel meer, hebben wij een groot assortiment aan schoonmaakproducten van stofzuigers tot vaatwastabletten.

Een greep van onze leveranciers waarmee wij een hoge kwaliteit bedrijfskleding en schoonmaakmiddelen kunnen leveren. Deze leveranciers zijn zorgvuldig gekozen waarbij niet alleen de kwaliteit van een product gewoon goed moet zijn , ook moeten de leveringen voldoen aan onze eisen.

 

Bedrukken of borduren.

Op onze site staat een uitgebreid assortiment van al onze producten (bedrijfskleding en schoonmaakproducten). Tevens zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van kleding. Hoogwaardige kleding met scherpe bedrukking. Zo heeft uw bedrijf een goede uitstraling tegenover uw klanten. Naast bedrukken doen wij ook borduren, voor een luxe en professionele uitstraling. Mogelijkheden genoeg bij Riwear specialist in bedrijfskleding en schoonmaakproducten voor een scherpe prijs!

 

Wasservice.

Voor al uw was en strijkgoed, stomerij en chemisch reinigen is uw bedrijf welkom bij ons. Speciaal voor de bedrijven die een oplossing zoeken voor hun was verzorging. Wanneer u vragen heeft over de prijzen of service neem dan contact op met ons. Speciaal om de was en strijk lasten van uw bedrijf te verlossen hebben wij een was service. Kijk naar ons totaalpakket voor een goede toegankelijke prijs met een goede service. 
 

Nieuwsgierig geworden ? Neem dan nu contact op via onze contact pagina of bel ons 0180-850076.

Riwear bedrijfskleding en schoonmaakmiddelen.
Deventerseweg 7.
2994 LE Barendrecht.
0180-850076.

KvK nr. 55.38.54.27 BTWnr. NL133.136.310B02

 

terug

Layout

Vandaag zijn de nieuwe layout instellingen door gevoerd , een mooier en overzichtelijker beeld van Riwear.


geschreven door Riwear Bedrijfskleding en Schoonmaakmiddelen - 07-12-2015 23:40

laatst geupdate op : 07-12-2015 23:40

tags :